U bent hier >> Seniorenplatform

Seniorenplatform

Als Seniorenraad SV bouwen we – samen met zo veel mogelijk partners – permanent aan een beweging van senioren in SV.
Een beweging die mensen verbindt, informeert en bewust maakt. Wij vertolken de stem van alle inwoners van SV die als zij de tijd van leven hebben ook senior zullen worden. Onder meer door gevraagd en ongevraagd adviezen uit te brengen, mee te denken en informatie te verstrekken aan beleidsmakers in SV en relevante instanties. Op die manier willen we ervoor zorgen dat zij allen in hun (beleids)plannen, projecten en activiteiten senioren betrekken, hun belangen meewegen en hun meerwaarde erkennen.

 

Het feitelijke aantal senioren neemt de komende jaren enorm toe, ook in Stichtse Vecht. Al aan het eind van de volgende collegeperiode (!) zal het aantal 75+ers zijn toegenomen met 40 procent vergeleken met 2020 en het aantal 85+ers met 45 procent. Daarop moet de gemeente en de gemeenschap zich voorbereiden. Nú.  Alleen samen kunnen we op weg naar een gemeente waar het goed toeven is. 


Een organisatie die spreekt namens alle senioren zal in de toekomst nóg belangrijker worden: SENIORENPLATFORM

De SRSV in zijn huidige rol van signaleren, beïnvloeden, verbinden, adviseren, initiëren en bewaken zal zo  onze droom, Stichtse Vecht als onderdeel van een ©Blue Zone in het Groene hart, kunnen waarmaken.

Wij willen graag op de hoogte zijn van wat er leeft bij senioren.
Bel of mail ons! T (0346) 794049 E. info@seniorenraadsv.nl

 

Bent u vertegenwoordiger van een organisatie voor of door ouderen, sluit u aan bij ons Seniorenplatform. De volgende organisaties gingen u voor:

De Vechtse Plussers

KBO Stichtse Vecht

Buurtkamer Vreeland

……………………. ?

……………………..?