U bent hier >> Mentaal welbevinden

MENTAAL WELBEVINDEN

Onthouden – Concentreren – Communiceren – Vrolijk zijn – Jezelf accepteren – Omgaan met verandering – Gevoel van controle

Actie Seniorenraad

Wij doen mee aan het project Samen tegen eenzaamheid SV. En we participeren in de werkgroep ouderen van de regionale huisartsenorganisatie, met dementie als een van de onderwerpen.

Centrum voor Levensvragen

Het leven loopt soms anders dan je had gehoopt of verwacht. Daar kun je het moeilijk mee hebben. Het kan dan fijn zijn om met een geestelijk verzorger van het centrum voor levensvragen te praten. Een geestelijk begeleider heeft niets met religie te maken. In hun werk gaat het over ‘gesprekken op kwetsbare momenten in het leven’. Denk aan kwetsbare mensen die in de palliatieve fase zitten maar ook aan 50-plussers die een moment in hun leven kennen waarin het hard werken is om het hoofd boven water te houden of aan overbelaste mantelzorgers. Direct contact 085-0043063 is mogelijk. De gesprekken zijn veelal gratis.

Kent u iemand in de buurt die behoefte zou hebben aan zo’n gesprek? Deel dit bericht. Laten we ervoor zorgen dat het Centrum voor Levensvragen meer bekendheid krijgt.

Links
Eenzaamheid bij ouderen in Nederland
Studio Gezond
GGD appstore
Samen tegen eenzaamheid SV
Mentaal welbevinden