U bent hier >> Informatiebijeenkomst 14 dec ’23

Informatiebijeenkomst 14 december '23

Interactive bijeenkomst over gezondheid voor 55-plussers in Stichtse Vecht


ZORG VOOR ZO MIN MOGELIJK ZORG 


Senioren in Stichtse Vecht, houd de regie in eigen hand! Ouder worden gaat vanzelf, hoe u uw leven leidt als oudere kunt u mede zelf bepalen. Hoe eerder u begint met de voorbereidingen, hoe beter het uitpakt. Maar het is nooit te laat …  Seniorenraad Stichtse Vecht organiseert een interactieve bijeenkomst over ouder worden en uw gezondheid, op donderdagmiddag 14 december 2023. Om u te informeren en te stimuleren.

Hoe wilt u oud worden? Het gaat over uw gezondheid, uw ideeën en wensen, meedoen en erbij horen, en een zinvolle invulling als u ouder wordt. Knelpunten? Waar bent u bang voor, wat staat er in de weg en waar loopt u bij het ouder worden tegenaan? Een inventarisatie. Immers de vraag naar zorg blijft groeien, en het tekort aan werkers in de zorg eveneens. Handvatten?  U ontdekt de veelzijdigheid van Positieve Gezondheid. Een nieuwe kijk op gezondheid waarbij het niet draait om het al of niet hebben van een ziekte, maar om de kwaliteit van uw leven in de volle breedte. U gaat er ter plekke mee aan de slag. Ook het aanbod van MOmenz (voorheen Welzijn Stichtse Vecht) kan helpen bij het voorkomen en/of aanpakken van knelpunten. Kennismaken? Seniorenvereniging De Vechtse Plussers presenteert zich. Een dynamisch en actief platform, waar senioren uit Stichtse Vecht activiteiten kunnen ontplooien en elkaar kunnen ontmoeten.

Praktisch

Zorg voor zo min mogelijk zorg, interactieve bijeenkomst voor 55-plussers uit Stichtse Vecht.

  • Donderdag 14 december 2023 van 15:00 – 17:00 uur
  • Natuur & Gezondheidcentrum Maarssen, Tuinbouwweg 19C
  • Aanmelden is noodzakelijk. U meldt zich aan door het invullen van onderstaand invulformulier
  • Seniorenraad Stichtse Vecht neemt de kosten voor deze bijeenkomst voor zijn rekening.
  • Van harte welkom!

De informatiebijenkomst is volgeboekt. aanmelding is niet meer mogelijk. via de nieuwsflits houden wij u op de hoogte van onze activiteiten.

Aanmelding Informatiebijeenkomst